070-763 77 77 info@seamaster.se

 

 GALLERI 

NYA 280 CLASSIC / HYTTVERSION

Populära SEAMASTER 280 har fått en ny kostym – en ny hytt!
Nu kommer hyttversionen med hög komfort och körglädje tack vare det v-formade stegskrovet.

Smart, snygg och genomtänkt – det är den nya SEAMASTER 280 hyttversion. Rymlig ruff och hytt, gott om säng- och sittplatser. Flera olika lösningar på det rymliga akterdäcket, antingen du vill ha plats för att dra hummertinor eller bekväma fåtöljer för en lyxig färd. Stor öppningsbar taklucka, praktiska skjutdörrar på hyttsidorna, rejält soldäck i fören. Separat vattentoalett i ruffen, kökspentry i hytten. Även möjlighet att få rib-känsla med kraftig relingslist. Kort sagt, allt som behövs för bekväma och härliga dagar på sjön – hela året!

SM 280 har möjligheter som ingen annan i denna storleksklass. Nu är den även rymligare i ruffen och på däcket, med två separata dubbelkojer och gott om plats för alla.
Soldäcket i fören inbjuder till härliga dagar och i aktern finns flexibla lösningar och ett genomtänkt pentry som ger gott om rörelseutrymme.
På akterdäck finns fällbara bänkar som gör utrymmet toppen för fiske/trolling eller en rymlig samlingsplats för hela familjen. Möjligheterna är obegränsade.
Ruffen är mycket rymligare än tidigare och det finns en väl tilltagen toalett med handfat, dusch med varmvatten och dörr i frostat glas. Mitt i båten finns en separat dubbelkoj, ca 1,20x2,20. Föröver finns en bekväm U-soffa med full sitthöjd, som lätt blir en dubbelbädd.

SM 280 hyttversion har precis som tidigare ett skrov med 24 graders V-botten och luftsmord stegbotten, vilket ger en otrolig komfort och är mycket lättdrivet. Detta ger låg bränsleförbrukning och stabil gång utan planingströskel.
Med en Volvo Penta D4 260 hk har den en toppfart på ca 40 knop. Bränsleförbrukningen vid 30 knop är ca 1 liter/ sjömil.

Båten som klarar allt.

Trygg, lättdriven och kraftfull.

GALLERI

VIDEOS

Teknisk data:
Längd öa: 8.5 m (28 fot)
Bredd: 3 m
Djup: 0.8 m
Deplacement: 2500 kg
Kojplatser: 4 st
Vattentank: 80 liter
Bränsletank: 300 liter
Motor: Iveco / Mercruiser / Volvo Penta D4
Antal hk: ~280 hk (rek. 200-400 hk)
Toppfart: 45 knop
Konstruktör: Glenn Karlsson
Introduktionspris: 800,000 kr
Passagerare: 8
CE klass: C

Utrustning:
Automatisk och manuell länspump, rostfri bränsletank, 210 liter, kaptensstol, gasolspis 1 lågigt, handfat, vattentank 100 liter m dusch, vindrutetorkare, badstege, div lampor, dynor i hytt och ruff, flyttbart bord, kemtoa mm

Extrautrustning:
Teakdäck, vattenskidbåge, VHF-radio, plotter, GPS, vatteninstallation med diskho, kylskåp, hamnkapell, stereo, automatisk WC, exklusiv träratt, Batteriladdare med ström, defroster från motorvärme, värmare (diesel), ekolod och logg, ankarwinch (el), kapell (akterdäck), förtöjningsutrustning, signalhorn, strålkastare (skrov, reglerbart från förarplatsen ), strålkastare (reglerbart från förarplatsen), trimplan, sötvattenskylning, mm.

Mer Info

Båtvarvet är beläget i Kungshamn.

Här designas, testas och byggs Seamaster-båtar. 

På varvet utförst även service och tjänster så som:

  • Båtservice
  • Renoveringar
  • Reparationer
  • Montering av motorer
  • Bottenmålningar
  • Med mera

Address: Roparebacken 1, 456 31, Kungshamn

Telefon: 0523-377 73, 0707-63 77 77

epost: info@seamaster.se