070-763 77 77 info@seamaster.se

 

 GALLERI 

210wa

Båten för Dig med höga krav på komfort och sjösäkerhet
SEAMASTER 210 sports är en smart allroundbåt för den aktive båtägaren som ställer höga krav på flexibilitet, rymlighet, tillgänglighet och sjösäkerhet. SeaMaster 210 SPORTS walkaround har oslagbara sjöegenskaper och marknadens mest lättdrivna skrov med luftsmord stegbotten och osänkbart skumfullt skrov.

Trygg och fräck förarmiljö
Fräck jockeyinspirerad förarstol är tillval, nedgången till ruffen är snyggt integrerad i styrpulpeten. Snurrbara, komfortabla stolar som standard.   Ruffen är rymligare än tidigare med en genomskinlig skjutdörr som ger trivsamt ljusinsläpp, för ännu mer ljus finns även en bra lampa för bästa belysning. Soffan i ruffen är förstås bäddbar och med en iläggskiva blir det en hel stor bädd med gott om plats för två vuxna och barn.

Rymligt soldäck i fören

Fördäcket är precis som tidigare marknadens bäst planerade med rejält och plant soldäck, där man även kan sitta under färd.

Skrovet är optimerat för absolut bästa sjöegenskaper med sitt v-formade stegskrov (24 grader). Detta gör SEAMASTER 210wa extremt lättdriven och därmed bränslesnål.
Lämplig utombordsmotor är 100-150 hk.

Aktersoffa med vändbad rygg
I aktern har vi utrustat denna populära walkaround med en vändbar aktersoffa som fungerar fint som solbädd och bekväm sittplats, både bakåt och framåt. Under soffan finns ett dike för kapell (tillval) så att detta smidigt stuvas undan när det inte används.I aktern har badbryggan gjorts rymligare med en lättåtkomlig stege, infälld under badbryggan. Fler lättåtkomliga stuvar och rejäl ankarbox.

210 STYRPULPET har en sportigare styrpulpet med sittplatser framför. Kommer även med snurrbara stolar samt aktersoffa.

Modern All-Around fritidsbåt som klarar allt

Extremt bränslesnål och stabil tack vare det v-formade stegskrovet

GALLERI

GALLERI – STYRPULPET

VIDEOS

Teknisk data:

Längd: 6,25 m
Bredd: 2,20 m
Rek.motorstyrka: 90-225 hk
Hastighet: 38 knop med 115 hk
Vikt: ca. 650 kg utan motor
Sittplatser: 6 st

Utrustning:
Klass 3-ögla, rostfria räcken, pollare, rostfri båge runt plexiruta i styrpulpet.
Förberedd för motormontage. Sportig Seamaster-ratt. Flexibel styrpulpet i grått, som tillval går det att välja sidopulpet alternativ mittpulpet.

Extrautrustning:
Dynor, pulpetpåse, körbart hyttkapell, vattenskidkrok, teakdäck, exklusiva Sunbrella-dynor i grått, förtöjningsutrustning, radio/cd/sd, signalhorn, strålkastare i fören, teakbord med durkfäste, transportvagn, sportfisketak, trollingvägg och andra flexi-lösningar.

 

Mer Info

Båtvarvet är beläget i Kungshamn.

Här designas, testas och byggs Seamaster-båtar. 

På varvet utförst även service och tjänster så som:

  • Båtservice
  • Renoveringar
  • Reparationer
  • Montering av motorer
  • Bottenmålningar
  • Med mera

Address: Roparebacken 1, 456 31, Kungshamn

Telefon: 0523-377 73, 0707-63 77 77

epost: info@seamaster.se